Kontakt

Min onkel har et nedbrydningsfirma – min nye fremtid?

Nedrivningsfirma
Nedrivning

Jeg har en onkel, som har haft et nedbrydningsfirma i de seneste 25 år. Det har han levet vældigt godt af i utroligt mange år. Branchen har som altid gået op og ned, men resultatet har i sidste ende været overskud på bundlinjen. Han har haft mange forskellige folk ansat og i perioder flere end andre. Jeg husker at han har haft helt ned til 2 mand ansat og kan endda huske at han har haft over 15 and ansat i en periode. Som sagt – branchen svinger utroligt meget!

Jeg har selv funderet over, om det var en ide at gå ind i min onkels nedrivningsfirma. Om man skulle tage en stilling (som jeg er blevet tilbudt) som administrationsmedarbejder, så tog jeg det.

Nedrivningsfirma

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk